dimarts, 21 de febrer de 2012

Projecte d'investigació: l'escala

Un bon dia, dins les converses que duem a terme a classe, vam estar discutint quin sentit tenia la relació entre les mides de les coses reals i les mides de les seves "maquetes" en miniatura. Davant del dubte, un grup de la classe dels Correfocs format pel Gerard Gras, el Joan Vila i el David De La Fuente, han dut a terme una recerca d'informació entorn a aquest tema.

Aquest ha estat el seu treball:

Hem elaborat aquest guió de la presentació que farem servir per explicar el nostre treball de recerca. El resultat d'aquest treball el volem mostrar amb la presentació que vam fer servir a la classe i un vídeo que hem editat amb l'ajuda dels pares:
Escala de representació

I aquí tenim el vídeo que recull les conclusions del treball:En un treball d'investigació és important el resultat i les conclusions a què arribem, però també ho és molt el camí que hem seguit. En aquest cas, no us perdeu aquestes notes de "científic" que hem anat deixat en el camí.

Finalment, volem acomiadar aquesta publicació amb un recull de fotografies de les tasques de preparació per fabricar la maqueta i de la presentació feta a classe:


5 comentaris:

 1. Felicitats pel treball fet i sobretot per la presentació del treball que heu fet. Molt bona feina!
  Jordi Musons

  ResponElimina
 2. Molt bona!!
  Feu una ullada a aquesta adreça i al.lucineu amb el zoom que us durà per un món ple "d'escales"...
  http://htwins.net/scale2/

  ResponElimina
  Respostes
  1. es molt divertit veure aquestes coses tan grans i petites


   moltes gràsies Gerard

   Elimina
 3. M'agradat molt aquest video que eu fet,bona feina nois!!!!!!!!!
  M'agradat sobretot el tros del llapis

  ResponElimina